vineri, 24 iunie 2011

Sfaturi nunta- Sedinta Foto


      Am ajuns la cel mai important moment pentru echipa foto video. In acest moment se face diferenta intre un fotograf bun si unul... mediocru. Dar nu totul sta in puterea fotografului ci are nevoie de ajutor si din partea voastra.
      Penru o sedinta foto reusita este nevoie de timp, de calm si de multe zambete. Sfatul meu este sa alocati in jur de 2 ore sedintei foto pentru a putea schimba macar 2, 3 locatii. Pentru sedinta foto este bine sa aveti si accesorii ( umbrela, eveantai) asta in cazul in care nu sunt oferite de catre echipa foto video.
      Odata ajunsi la locatia sedintei foto trebuie sa lasati orice gand, problema sau suparare deoparte si sa va concentrati pe ceea ce va spune fotograful. Aceste fotografii sunt cele mai importante pentru nunta ta, deoarece vor avea o pondere de aproximativ 60 % in albumul nuntii. Nu uitati sa zambiti, sa va destindeti, deoarece orice mic stres se cunoaste in fotografie si nu uitati ca fotografia ramane vesnic, insa supararile sunt trecatoare.
      Ca locatii in Iasi as sugera Rapa Galbena, Gradina Botanica Iasi, Parcul Copou, Casa Dosoftei si alte locatii care tin de secretul fiecare furnizor de servicii foto video.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu