marți, 20 septembrie 2011

Coafuri pentru mirese


Pentru a arăta cu adevărat ca o pinţesa la nunta ta şi trebuie sa ai şi o coafura pe măsura aşa că noi te ajutăm să-ţi alege una.

Multe mirese işi aleg coafura în funcţie de modă,însă unele fac şi greşeli pentru că nu în totdeauna ceea ce se poartă iţi stă şi bine.Pentru a arăta bine si a te simţi şi mai bine în ziua nunţii tale noi te sfătuim să alegi o coafura care să te reprezinte şi,cel mai important,să te facă să te simţi bine în piela ta.

De aceea noi ne-am gândit să-ţi veni în ajutor cu câteva idei de coafuri pentru fiecare tip de păr scurt,mediu,lung.

1.Păr scurt.Dacă ai par scurt,asta nu înseamnă că nu poţi avea o coafură superbă. Încearcă să pui accent pe fiecare suviţă în parte şi să o aranjezi astfel încât să-ţi contureze într-un mod frumos faţa. De asemenea, poţi utiliza diferite accesorii pentru a da mai multă stralucire. Şi dacă nici aceste trucuri nu te satisfac,extensiile sunt întotdeauna de ajutor

2.Păr mediu. În materie de coafuri păr mediu, se pune accentul pe tunsori bob cât mai naturale, buclele retro şi coafurile 2012 răvăşite.

Fie drept,asimetrc sau într-o parte, bretonul este încă în tendinţe pentru părul mediu.

3.Păr lung. Cănd ai părul lung te poţi juca în toate felurile cu el şi poţi adopta orice coafură vrei. Sunt în mare vogă coafurile păr lung cu cocuri răsucite în interior, în exterior sau înrtr-o parte, cocuri uşor răvăşite, în contrast cu cocul impecabil de balerină.

Pentru un look senzual poți opta pentru căcarea într-o parte, prinzând părul cu un accesoriu fantezie. Acest look este perfect dacă vrei să îţi laşi părul desfăcut, dar să ai o coafură care emană şi eleganţă.

O altă manieră în care îţi poţi coafa părul lung este să prinzi şuviţele din faţă şi să laşi părul pe spate. Astfel, ţi se luminează chipul şi obţii un look angelic, perfect cu ocazia nunţii. Buclele şi accesoriile florale adăugate coafurii oferă un plus de feminitate.

Vă urăm mult succes la alegerea coafuri potrivite pentru fiecare dintre voi.




luni, 12 septembrie 2011

Tendinte rochii de mireasa in 2012


Te mariti in 2012 si vrei o rochie de mireasa in tendintele anului? Atunci tine seama de trendurile in materie de rochii de mireasa pentru 2012.
Orice mireasa isi doreste sa fie cea mai frumoasa in ziua nuntii ei asa ca noi iti venim in ajutor si iti recomandam 5 stiluri de rochii de mireasa ce se poarta in 2012.
Acestea sunt :
1.       Glamour: o colectie ce se joaca cu volume, texturi si tipuri de croi (cele in linie A sau Princess fiind preferate) osciland intre opulenta insertiilor de dantela, a broderiei bogate si a aplicatiilor din cristale si minimalismul actual al liniilor perfect definite.
2.       Fashion: se evidentiaza prin modul de rasuciere si pliere al materialelor ami degraba decat prin volumul creatiei sau prin detaliile din dantela. La mare rang sunt fronseuri orizontale ce evidentiaza bustul, prin plieri pe diagonala, intercalate si drapaje. De aceasta data predomina silueta in forma de I sau A si linia de sirena. La capitolul detalii, acestea se remarca prin discretie; ici colo apar brose, curele, aplicatii lucrate manual etc. 
3.       Dreams: se bazeaza pe efectelor obtinute din plisarea, aplicarea de volane pe diagonal si alternarea texturilor pe lungimea rochiei. Colectia readuce in prim plan decolteul in forma de inima care flateaza bustul. 
4.      Ballgown: mai exact, genul de rochie la care visa fiecare dintre noi in copilarie. Este o colectie de rochii menite pentru saloane imense si nunti cu fast, ce amintesc de traditia balurilor. Pentru rochiile ce au un aer vintage, se recurge la metraje uluitoare de materiale, la volume coplesitoare create de linia princess, la imbinari de texturi si aplicatii din dantela si fronseuri.
5.       Costura: stilul urmareste accentuarea siluetei. Rochiile sunt sofisticate, dar fara a recurge la volume.
Aceste stiluri fac parte din colectia « La Sposa » a casei de moda Bien Savvy. Colectia isi propun sa contribuie la diminuarea stresului miresei, iar pentru asta s-a recurs la buzunare oblice, ascunse sub faldurile sau liniile minimaliste ale rochiilor. Materialele preferate sunt: tulle fin, satin morbido, chiffon de Sofia, tafta de Torino, Paris Garza, oganza latina si de Siena, satin royal, satin de Geneva si dantela. 

Imagini cu modelele de rochii pot fi vazute pe pagina noastra de facebook