marți, 20 septembrie 2011

Coafuri pentru mirese


Pentru a arăta cu adevărat ca o pinţesa la nunta ta şi trebuie sa ai şi o coafura pe măsura aşa că noi te ajutăm să-ţi alege una.

Multe mirese işi aleg coafura în funcţie de modă,însă unele fac şi greşeli pentru că nu în totdeauna ceea ce se poartă iţi stă şi bine.Pentru a arăta bine si a te simţi şi mai bine în ziua nunţii tale noi te sfătuim să alegi o coafura care să te reprezinte şi,cel mai important,să te facă să te simţi bine în piela ta.

De aceea noi ne-am gândit să-ţi veni în ajutor cu câteva idei de coafuri pentru fiecare tip de păr scurt,mediu,lung.

1.Păr scurt.Dacă ai par scurt,asta nu înseamnă că nu poţi avea o coafură superbă. Încearcă să pui accent pe fiecare suviţă în parte şi să o aranjezi astfel încât să-ţi contureze într-un mod frumos faţa. De asemenea, poţi utiliza diferite accesorii pentru a da mai multă stralucire. Şi dacă nici aceste trucuri nu te satisfac,extensiile sunt întotdeauna de ajutor

2.Păr mediu. În materie de coafuri păr mediu, se pune accentul pe tunsori bob cât mai naturale, buclele retro şi coafurile 2012 răvăşite.

Fie drept,asimetrc sau într-o parte, bretonul este încă în tendinţe pentru părul mediu.

3.Păr lung. Cănd ai părul lung te poţi juca în toate felurile cu el şi poţi adopta orice coafură vrei. Sunt în mare vogă coafurile păr lung cu cocuri răsucite în interior, în exterior sau înrtr-o parte, cocuri uşor răvăşite, în contrast cu cocul impecabil de balerină.

Pentru un look senzual poți opta pentru căcarea într-o parte, prinzând părul cu un accesoriu fantezie. Acest look este perfect dacă vrei să îţi laşi părul desfăcut, dar să ai o coafură care emană şi eleganţă.

O altă manieră în care îţi poţi coafa părul lung este să prinzi şuviţele din faţă şi să laşi părul pe spate. Astfel, ţi se luminează chipul şi obţii un look angelic, perfect cu ocazia nunţii. Buclele şi accesoriile florale adăugate coafurii oferă un plus de feminitate.

Vă urăm mult succes la alegerea coafuri potrivite pentru fiecare dintre voi.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu