duminică, 14 octombrie 2012

Sedinta foto dupa nunta ?


        Buna seara viitori insuratei !!!!
       Astazi va voi povesti cum este treaba pe teren cu sedinta foto... Mereu au fost probleme cu organizarea timpului in ziua nuntii, deoarece neprevazutul face parte din vietile noastre... Ceea ce nu inteleg eu este sacrificarea sedintei foto .. poate pentru ca e singurul lucru de care se poate scapa :)) dar in acelasi timp pierzi si amintiri, si imagini numai bune de pus tablou pe perete... 
       Datorita acestei probleme cu care m-am intalnit atat de des in ultima perioada am oferit posibilitatea mirilor sa aleaga o alta zi in care sa putem face sedinta foto in liniste si pace, fara presiunea timpului, fara emotii, fara inhibitii. De cele mai multe ori ies imagini mult mai bune si se observa relaxarea pe fetele mirilor, pentru ca vorba aia nu te mai suna telefonul, nu mai ai presiune ca in 20 de min tre sa fii la biserica sau mai stiu eu ce.
       Intradevar la acesta varianta apare un cost suplimentar - curatarea rochiei si costumului ( in caz de nevoie), coafura, makeup, insa din punctul meu de vedere merita din plin, pentru ca poti sa incepi cu sedinta foto clasica, apoi poti sa te distrezi cu cateva imagini trash the dress care cu siguranta vor face diferenta :D . Momentan nu taxez suplimentar aceasta varianta, insa la unii fotografi e posibil sa apara un cost aditional, de aceea este bine sa discutati din timp aceste detalii.
       Cu acestea fiind spuse pregatiri fara stres va doresc si inchei cu o intrebare ... Spre ce varianta inclinati - sedinta foto in ziua nuntii sau sedinta foto dupa nunta ? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu