miercuri, 23 ianuarie 2013

Mireasa din 2013

  Mireasa anului 2013 eu o vad mult mai temperata si atenta la buget, cu bun gust si fara probleme de organizare.
  Cele mai multe dintre viitoarele mirese se documenteaza din timp despre tot ce e legat de ziua marelui eveniment. Sursele de informatii sunt nelimitate, incepand de la google pana la reviste tematice, trebuie doar timp sa stai sa studiezi.
  Trendul din ceea ce percep eu este sa avem mirese din ce in ce mai pregatite care stiu exact ce isi doresc sa primeasca fie ca vine vorba de restaurant, de furnizorul de flori sau de foto video.
  Buchetul miresei anului 2013 ma astept sa fie unul simplu cu o combinatie de maxim 3 culori care sa urmareasca cromatica zilei.
   Despre alegerea restaurantului, tind sa cred ca anul acesta se va miza foarte mult pe restaurantele ce se adreseaza clasei mijlocii, dat fiin faptul ca recesiunea inca este cu ochii pe noi, astfel tind sa cred ca vom avea o medie de 3 feluri plus desert deoarece automat numarul mediu de invitati este de 180 - 200 invitati. ( conform Mediafax) iar darul  pentru miri este mai mic ca in anii trecuti. Tot ceea ce va mai pot spune este sa fiti atenti la costuri si sa nu uitati sa va distrati la nunta voastra pentru ca pana la urma urmei este seara voastra si nimic nu trebuie sa schimbe asta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu