joi, 30 august 2012

Make-up perfect pentru şedinţa foto

    Toate viitoarele mirese îşi doresc să arate superb în pozele de la ședința foto şi pentru că noi ne dorim acelaşi lucru ne-am informat şi vă dăm câteva sfaturi pentru un make-up perfect.
   Totul porneşte de la produsele folosite. Fie că te machezi singură, fie că te laşi pe mâna unui specialist, produsele trebuie folosite pentru un machiaj "fotografiabil" :P. Asta nu înseamnă că trebuie să-ţi reînnoieşti complet trusa de machiaj: unele din produse sunt perfecte, doar că trebuie să ştii cum să le foloseşti.
  O ultimă precizare: make-up artiştii spun că secretul pentru fotografii constă în contraste puternice, fără a încărca machiajul.
   Iată 4 sfaturi despre câteva produse pe care să le foloseşti:
  1.   Fondul de ten, de preferat lichid, trebuie să aibă o tentă gălbuie, sfat valabil pentru orice tip de ten; nuanţa însă trebuie să fie adaptată pielii tale. Totodată nu uita că, pentru a obţine un efect maxim, ar fi bine să ai trei nuanţe din acelaşi fond de ten; după ce o alegi pe cea potrivită tenului tău, cere si una mai deschisă şi una mai închisă.
  2. Şi fardul de obraz trebuie ales cu atenţie. E bine să foloseşti o nuanţă naturală(eventual uşor lucioasă), iar peste ea să aplici o a doua nuanţă, ceva mai "vie", de preferat mai mată.
  3. Fardul şi conturul ochilor. Dacă ai probleme cu fardul care se topeşte, aplică un strat subţire de concealer de la linia genelor până la sprâncene, înainte de fard, iar la final fixează machiajul cu puţină pudră matifiantă. Alege fardurile sub formă de pudră, în locul formulelor cremoase. Tuşul este ideal pentru conturul ochilor şi rimelul rezistent la apă nu îţi va compromite machiajul dacă te emoţionezi în timpul ceremoniei. :)
  4. Rujul. Hidratează-ţi buzele cu balsam, aplică putin concealer, apoi foloseşte creionul de buze pe toată suprafaţa lor pentru a menţine culoarea rujului. În continuare, aplică rujul, tamponează buzele cu un şerveţel, aplică puţină pudră şi un nou strat de ruj, puţin gloss şi fixator pentru ruj (lip sealer), care va proteja culoarea timp îndelungat.
 Aceste reguli, simple te vor ajuta cu siguranţă să ai un look de invidiat la nunta ta si nişte fotografii la fel de reuşite. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu