duminică, 12 februarie 2012

Costume mire

Buna ziua dragilor.
 Astazi am decis sa analizam putin si vestimentatia mirelui pentru ca desi se spune ca mireasa este in centrul atentie trebuie sa stiti ca si mirele trebuie sa aiba o vestimentatie impecabila.
Anul 2012 aduce o noutati pregatite sa satisfaca dorintele si gusturile oricarui mire. Pe langa costumele de mire in nuante de negru, care au devenit un clasic nemuritor, in 2012 se poarta costumele de ceremonie in nuante de bleumarin inchis sau gri, care ofera tinutei originalitate si eleganta.
Daca dorim sa respectam regulile de baza, culorile costumului de mire sunt in general destul de limitate si de stricte. Negrul clasic, albul, cremul si eventual griul raman variantele clasice de baza. La fel si pentru camasa albul, ivoire-ul sau negrul sunt posibilitatile acceptate. De asemenea, pentru cei mai curajosi sau care considera combinatia alb-negru prea monotona, pot combina la costumatie o vesta si/sau cravaliera sau batista din culori vii: verde crud, roz, mov, grena mai ales daca se pot asorta cu o anumita pata de culoare din costumatia miresei“, a spus Marius Halici, Urban Trend.

Ce trebuie sa stie mirele?

In primul rand, alegerea costumului trebuie sa tina cont de doua puncte de ghidare: trebuie sa fie confortabil si 100% marimea ta. De aceea, probele trebuie sa aiba loc cu cel putin o saptamana inainte, pentru a face ajustarile necesare. De asemenea, masoara-te inainte de a proba costumul pentru a fi sigur ce marime cauti. Masuratorile vizeaza talia, cusatura interioara (de la tur pana la manseta), masura jachetei, coapsele si bratele de la coate pana la umeri.

Alege confortul

Alege pantofi din piele, masura potrivita si incearca sa ii porti prin casa cu cateva zile inainte de nunta pentru a capata forma picioarului tau.
Opteaza de asemenea numai pentru materiale naturale, precum bumbacul sau matasea, si evita sub orice forma sinteticele sau jachetele din lana sau amestec de lana pe timpul verii.

Iesi din tipare

Daca esti non-conformist, alege pe timpul verii o jacheta alba in loc de comuna jacheta neagra.
Poarta flori inspirate din tema nuntii.
Alege in loc de costum o jacheta frac, cu taietura inalta, pantaloni gri cu dungi verticale si o cravata lata rosie. Este un stil britanic foarte popular.
O nunta retro ? Alege un tuxedo si un brau, insa tine cont ca daca optezi pentru un brau, nu poti renuta la jacheta. Nu exclude optiunea papionului, in loc de cravata. De asemenea, cocheteaza cu ideea unui joben.
Personalizeaza-ti butonii la un bijutier, este o varianta originala de a iti exprima personalitatea.
Cam astea sunt criteriile pe care ar trebui sa le aveti in vedere.
Sper ca v-am fost de ajutor si speram sa tineti cont de sfaturile noastre. Nunta reusita va dorim!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu