sâmbătă, 4 iunie 2011

Sfaturi nunta - Cununia religioasa

                                                
     Iata ca am ajuns si la partea cea mai sacra a nuntii. In aceasta etapa a nuntii te vor cuprinde multe trairi, emotii, unele dintre ele chiar contradictorii. Va fi multa oboseala, caldura, si fum de la cadelnita si lumanari. Recomandarea mea este ca inainte de cununia civila sa mancati ceva, eventual sa luati si o tableta de calciu. Nu rare au fost cazurile de lesin in biserica din cauza epuizarii.
    La aceasta etapa trebuie sa aveti asupra voastra certificatul de casatorie, un covor, eventual cozonac, piscoturi si vin in cazul in  care nu le ofera biserica.
    Asezarea va fi: nasul urmat de mire, mireasa apoi nasa. Elementele cheie ale acestei ceremonii ar fi punerea coroanelor, punerea inelelor, rugaciunea " Tatal Nostru" , juramantul, inchinarea la icoane, predica si iesirea din biserica.
    Un ultim sfat adresat miresei ar fi purtarea unor pantofi mai comozi pe durata slujbei deoarece durata este de aproximativ 50 minute in care stai in picioare nemiscata.   ( fie vorba intre noi au fost mirese care sau si descaltat de pantofi pe durata slujbei :D )  Toate cele bune si nunta deosebita va doresc.
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu